Ny återförsäljare!

Parkmaskiner Kinna ny återförsäljare!

Svenningsens Maskin AB inleder nytt samarbete med Parkmaskiner Kinna på Kubota kompakttraktorer, Kubota gräsklippare, Billy Goat och Wessex.

Mats Axelsson, återförsäljaransvarig på Svenningsens Maskin, är mycket nöjd med det nya samarbetet: ”Peter och hans personal har lång erfarenhet i branschen och stor kunskap på området. De ligger strategiskt placerade i distriktet i fina lokaler och Parkmaskiner Kinna är ett mycket fint och välskött företag”.

Även Peter Karlsson, ägare till Parkmaskiner Kinna ser positivt på samarbetet: ”Att få tillgång till hela Kubotas sortiment av kompakttraktorer och gräsklippare är naturligtvis ett mycket bra steg för oss i vår fortsatta utveckling. Vi har nu ett komplett sortiment för de kundgrupper vi vänder oss till. Vi uppskattar även närheten till det skandinaviska centrallagret av både maskiner och reservdelar till Kubota som Svenningsens Maskin har i Skänninge”.

Distriktet omfattar Värnamo, Gislaved, Gnosjö, Hylte, Halmstad, Falkenberg, Varberg, Kungsbacka, Mark, Svenljunga, Tranemo, Borås, Bollebygd, Vårgårda, Essunga, Herrljunga och Ulricehamns kommuner.

Svenningsens Maskin hälsar Peter med personal hjärtligt välkomna till oss och vi ser fram mot ett långt och bra samarbete.

För mer information vänligen kontakta:

Mats Axelsson, Svenningsens Maskin, 070-577 28 62

Peter Karlsson, Parkmaskiner Kinna, 070-345 51 90

 Dsc0077

Mats Axelsson

Återförsäljaransvarig Grönyta / Skänninge
Tel. (+46) 013 25 36 05 / mats.ax@svenningsens.se
Kubota Vertical Standard Use Cmykvit